Keukenkastjes met ribbel textuur in blauw

Textuur in je interieur

Ik heb iets met textuur. Het combineren van texturen vind ik nog wel het leukst van het hele interieur ontwerp. Ribbeltjes, visgraad, grof geweven stoffen. Door al deze verschillende texturen wordt licht anders weerkaatst en creƫer je een verschillend gevoel. Je kunt er een interieur een flinke boost mee geven.

Heb je het gevoel dat jouw interieur wat vlak aandoet, dan kun je vaak met wat andere texturen meer leven brengen. Zo maakt het nogal wat uit of iets aaibaar is of heel hard. Ik baseer mijn keuzes op wat de rest van het interieur nodig heeft en wat ik bij de bewoners vindt passen. Zo is niet ieder interieur of persoon blij met een fluffy en harig kussen. Maar gelukkig zijn er zoveel keuzes, daar kom ik altijd uit.

Keukenkastjes met ribbel textuur in blauw

Voor deze prachtige Friese maatwerk keuken hebben we geribbeld plaatmateriaal gekozen en in een mooie kleur blauw gespoten. En let ook op de greepjes. Zelfs deze hebben een prachtig textuur.

Heb je hulp nodig bij jouw (maatwerk)keuken, neem dan snel contact op. Of het nu een renovatie of nieuwe keuken betreft, ik ontwerp iets unieks voor jouw interieur.

Geef een reactie