kleurrijk geometrisch gordijn in tienerkamer

Eyecatcher van een gordijn

Heerlijk toch, dit prachtige geometrische gordijn. Ze geven lekker veel sfeer en kleur. Een echte eyecatcher in het interieur van deze tienerkamer.

De tiener die in deze kamer slaapt houdt van geometrische vormen. Nou, deze stof vind ze fantastisch. Lekker fris en met veel kleur. Zeker het flessengroen en oker valt in de smaak.
De slaapkamer wordt nog verbouwd, maar de gordijnen konden niet wachten. Dus voor nu maar een klein kiekje. En een maand geleden was deze prachtig blauwe wand nog knalroze. Maar die moest zo gauw het interieurplan klaar was meteen geschilderd worden. Het is nu al een flinke transformatie!

kleurrijk geometrisch gordijn in tienerkamer

Wij werken samen met een mooi gordijnatelier die deze pareltjes maken. Je krijgt een stofstaal van het gordijn (kijk maar hier op insta, daar staat die van dit gordijn ook bij) en gratis advies over de stoffen en voeringen die we gebruiken in het interieurplan. En alle gordijnen worden door onszelf ingemeten en ingehangen. Zo weten we zeker dat ze goed zijn!

Wil jij nou ook mooie nieuwe gordijnen en zit je niet te wachten op de standaard stoffen die in de winkels hangen maar wil je ook zo’n eyecatcher van een gordijn? Neem dan even contact op. Wie weet vind ik ook voor jou zo’n pareltje voor in jouw interieur.

Geef een reactie