bijkeuken met nieuw nterieur Riethoven

Werkbezoek bijkeuken

Even op werkbezoek 🤩

bijkeuken met nieuw interieur Riethoven

En hier wordt nog steeds hard gewerkt aan een ontzettend toffe bijkeuken. En het is bijna klaar! De tegeltjes moeten nog en daarna is het tijd voor een echte 📸shoot.

Altijd leuk om zo even bij een klant binnen te lopen. Je bouwt met elk project altijd zo’n vertrouwensband op. Ik vind het dan fijn om te zien of alles lukt en of ik nog tips kan geven. Soms jeuken mijn vingers zelfs en MOET ik even meehelpen.

Dit project heeft voor mij iets extra’s, deze klant heeft ervoor gekozen om alles zelf te bouwen én met succes. Alles zit zo netjes in elkaar. Daar heb ik echt bewondering voor.

Maar ook bij alle andere projecten kom ik regelmatig even spieken tijdens de bouwfase. Ik overleg dan ook even met de aannemer, er zijn altijd wel wat details die aandacht nodig hebben. Ik vind het altijd zo gaaf om te zien hoe het interieur zich dan vormgeeft. En natuurlijk ben ik ook altijd benieuwd naar het enthousiasme van de klant.

Aan enthousiasme ontbreekt het niet bij deze klant. Ondanks dan het nog niet helemaal af is zijn ze er al heel erg blij mee en ben ik alweer gestart met hun volgende project.

Nou, daar doe ik het voor!

Geef een reactie