Horeca


Wij bedenken, ontwerpen, realiseren en begeleiden horeca en hospitality concepten.


Een goed interieurplan is een intensief traject. Het moet passen bij het concept, de locatie en jouw doelgroep. Er moeten veel keuzes gemaakt worden en het is belangrijk dat je die keuzes maakt met iemand waar je een klik mee hebt en die je vertrouwt om het interieur van jouw restaurant, bar, hotel of congress centrum te volbrengen.


Onze hospitality projecten hebben een goede routing, zijn efficiënt en zijn allen uniek. Door eigen horeca ervaring weten wij als geen ander hoe een horeca zaak werkt en zorgen we graag voor een totaalbeleving voor de gast. Wij werken graag met een sustainable insteek en zullen voor veel materialen een ‘groene’ oplossing bieden en we bekijken wat er voor jouw project mogelijk is.
Wat kun je verwachten?

Bij een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijken we jouw wensen en eisen. We bekijken samen de functionele ruimte en of deze, wellicht tezamen met een architect of constructeur, geoptimaliseerd kan worden en we bepalen de uitgangspunten voor sfeer en eigenheid van het interieur. Aan de hand van dit gesprek volgt een plan van eisen en wensen en een heldere offerte.

Hierna starten we met de conceptfase. Dit is een intensieve fase waar de look & feel van het interieur wordt bepaald. Er worden moodboards van elke ruimte gemaakt en de eerste plattegronden worden opgezet. 

Nadat de ideeën van de conceptfase besproken zijn wordt het interieurplan verder uitgewerkt. Maatwerk meubelen worden verder uitgetekend en alle materialen en meubelen worden vastgesteld en in het plan verwerkt. Plattegronden en aanzichten worden getekend en het kleurenplan, verlichtingsplan en detailwerk wordt uitgewerkt. Indien gewenst kan er van het nieuwe interieur een 3d visual worden gemaakt om u en uw gast het nieuwe interieur te laten beleven. Wanneer alles is uitgezocht wordt er een kostenraming gemaakt voor de uiteindelijke realisatie.

Realisatie

Wij kunnen ook de realisatie voor jou uit handen nemen. Aan de hand van de kostenraming en uw budget bekijken we of er nog andere keuzes gemaakt moeten worden. Wanneer alles definitief is worden werktekeningen gemaakt en worden de diverse onderdelen door vakmensen vervaardigd en naar onze planning geleverd en geplaatst.

Zust Design kan in dit gehele traject ook zorgen voor bouwbegeleiding. Wij plannen, vergelijken offertes en dragen zorg voor correcte bestellingen, leveringen en sturen de partijen aan in de totale bouwperiode tot de oplevering.


Laten we samen wat bouwen.