INTERIEUR ADVIES | THUIS

advies bij jou thuis  | of via een online meeting

Niet helemaal tevreden over jouw interieur? Krijg je niet helemaal dat gevoel wat je wilt creëren? Mis je eenheid, of weet je niet welke kleuren je moet kiezen? Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. Een interieur advies thuis is dan wat voor jou! Na een telefonisch gesprek of e-mail waar we de ruimte en stijl bespreken begin ik vast aan het voorwerk.

Tijdens de afspraak hebben we 1,5 tot 2,5 uur nodig. We gaan aan de slag met de huidige indeling en ik geef voorstellen voor datgene waar jij tegenaan loopt. Je kunt dan denken aan vloeren, tegels, behang, verfkleuren, gordijnen, meubelen en bijvoorbeeld ook accessoires. Aan de hand van stalen die ik meeneem en afbeeldingen komen we snel tot een goed geheel. We bekijken wat hergebruikt, gerecycled of gepimpt kan worden en geef je advies over de aanschaf van nieuwe meubelen en kleurencombinaties.  

Hierna kun je zelf direct aan de slag met jouw nieuwe interieur! Tijdens het gesprek hoef je zelf niks op te schrijven. Je krijgt van mij een uitgebreide mail met tips en tricks en alle besproken punten, materialen, waar je die kunt kopen of linkjes waar je ze kunt bestellen. Via Pinterest of een pdf bestand ontvang je een Moodboard met afbeeldingen die bij jouw interieur passen, zodat je altijd kunt terugvallen op de voor jouw persoonlijk uitgezochte stijl.

Lijkt het je wel wat en wil je ook een advies bij jou thuis of wil je meer info? Neem dan contact op.

interieur advies moodboard

Laten we samen wat bouwen.