Wij bedenken, ontwerpen, realiseren en begeleiden horeca interieur design en hospitality concepten.


Een goed interieurplan is een intensief traject. Het moet passen bij het concept, de locatie en jouw doelgroep. Je maakt voor jouw horeca interieur design in die tijd veel keuzes en het is belangrijk dat je die keuzes maakt met iemand waar je een klik mee hebt. Die je vertrouwt om het interieur van jouw restaurant, bar, hotel of congress centrum te volbrengen.


Onze hospitality projecten hebben een goede routing, zijn efficiënt en zijn allen uniek. Door onze eigen horeca ervaring weten wij als geen ander hoe een horeca zaak werkt. We zorgen graag voor een totaalbeleving voor de gast. Wij werken graag met een sustainable insteek en zullen voor veel materialen een ‘groene’ oplossing bieden. We bekijken altijd wat er voor jouw project mogelijk is.
Wat kun je verwachten?

Bij een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we eerst naar jouw wensen en eisen. We bekijken samen de functionele ruimte en of deze, wellicht samen met een architect of constructeur, geoptimaliseerd kan worden. We bepalen samen de uitgangspunten voor sfeer en eigenheid van het interieur. Aan de hand van dit gesprek volgt een plan van eisen en wensen en een heldere offerte.

Conceptfase

Hierna starten we met de conceptfase. Dit is een intensieve fase waar de look & feel van het interieur wordt bepaald. We maken dan moodboards van elke ruimte en de eerste plattegronden worden opgezet. 

Het Plan

Nadat de ideeën van de conceptfase zijn besproken, werken wij het interieurplan verder uit. We tekenen eerst de definitieve plattegronden en aanzichten. Hierna werken we het kleurenplan, verlichtingsplan en detailwerk ook verder uit. Daarna detaileren we de maatwerk meubelen en we verwerken alle materialen en meubelen in het plan. Indien gewenst kan er vervolgens van het nieuwe interieur een 3d visual worden gemaakt. Dit is een fijn middel om u en uw gast het nieuwe interieur te laten beleven. Als alles uitgezocht is maken wij een kostenraming voor de uiteindelijke realisatie.

Realisatie

Daarnaast nemen wij ook de realisatie voor je uit handen. Aan de hand van de kostenraming en uw budget kijken we of er nog andere keuzes gemaakt moeten worden. Als het plan definitief is maken wij de werktekeningen. Tevens zorgen wij dat de diverse onderdelen door vakmensen vervaardigd en naar onze planning geleverd en geplaatst worden.

Zust Design kan in dit gehele traject ook zorgen voor bouwbegeleiding. Wij plannen, vergelijken offertes en dragen zorg voor correcte bestellingen en leveringen. Ook sturen wij de partijen aan in de totale bouwperiode tot de oplevering.