Ik bedenk, ontwerp en realiseer duurzame interieurconcepten.

Ben je voor jouw woning op project op zoek naar meer duurzame alternatieven. Dan zit je goed. Of je nu meer wilt opletten wat voor (bouw) materialen er gebruikt worden of dat je liever materialen hergebruikt. Er zijn eindeloos veel duurzame alternatieven voor de producten die in huidige interieurs gebruikt worden. Dus ga ook voor een duurzaam interieur en laat je door mij adviseren.

Maar hoe pak je dat nou aan, zo’n duurzaam interieur? Hieronder is al een lijstje waar je rekening mee kunt houden. Verder zijn er ontzettend veel alternatieve groenere materialen op de markt. Wil je daar meer over weten dan adviseer ik je graag bij jou thuis.


  • Minder spullen. Heb je al die spullen echt wel nodig? We gaan uit van de basis en bekijken van daaruit of er aangevuld moet worden.
  • Upcycling. Wat kunnen we hergebruiken of opknappen? Of is er een leuk vintage alternatief? We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur. Veel meubelen kunnen na een opknapbeurt nog jaren mee en zijn ineens niet meer zo duf en ouderwets, maar juist hip en met een verhaal.
  • Gebruik van circulaire materialen. Heel veel materialen in interieurs zijn tegenwoordig ook circulair te verkrijgen. We kijken of er een goed en betaalbaar alternatief is wat bij jouw interieur past.
  • Ecologisch. Voor bijvoorbeeld verf, stuucwerk en andere bouwstoffen zijn veel goede ecologische alternatieven. We kijken waar deze toegepast kunnen worden voor een beter binnenklimaat. Zit je nog in of voor de bouwfase, dan kunnen wij ook meekijken met de architect of aannemer voor een zo klein mogelijke voetprint.

Wil je graag weten waar jij aan kan denken voor een mooi duurzaam interieur én een beter milieu, dan geef ik je graag advies. Wanneer je kiest voor een van de interieur opties dan kan dat meteen meegenomen worden. Wil je een los duurzaam interieuradvies waarbij ik je tips geen hoe je jouw interieur duurzaam kunt aanpakken dan kost dat E 75,- per uur. Je krijgt van mij daarna alles samengevat in een documentje.

Benieuwd naar jouw nieuwe groene interieur en wat we samen kunnen doen? Vraag dan een offerte aan. Heb je nog andere vragen, neem dan gerust contact op.