Spannend! Je hebt de knoop doorgehakt en je gaat verhuizen of verbouwen. Of misschien gooi je alleen je oude interieur op de schop en kun je wel wat hulp gebruiken. Hoe dan ook spannend en soms ook wel moeilijk. Nou ik help je graag! Samen gaan we stap voor stap naar jouw nieuwe droominterieur. En dat doen we samen. Zodat jij hierna een interieur hebt wat bij jou en de woning past. Want het wordt 100% jouw interieur en daar kan ik je mee helpen. Hieronder leg ik je uit wat de stappen zijn om tot jouw droominterieur te komen.


Hoe werkt het?

Gratis kennismaken

We plannen samen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Je interieur uit handen geven is best spannend dus ik vertel je wat mijn werkwijze is en we bespreken jouw woonwensen en vragen. Ook bekijken we jouw budget zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons. Ik ga namelijk iets heel persoonlijks van je overnemen: jouw interieur! Jij moet een goed gevoel hebben over mij en mij erin vertrouwen dat ik jou kan helpen. Hierna maak ik de definitieve offerte voor jullie woonwensen.

tuinbord interieur design van zust design
Inventarisatiegesprek

We gaan samen verder na akkoord van de offerte. Ik ga heel veel aan je vragen, je dingen laten zien en samen bekijken we wat jij mooi vindt. Ik inventariseer de ruimte door foto’s te nemen en alles in te meten. Indien er (digitale) bouwtekeningen zijn is dat natuurlijk heel fijn om deze ook over te nemen. Ook krijg je zelf een opdrachtje van mij.

Ontdekkingstocht 

Hierna ga ik druk aan de slag. Er ontstaat een eisen en wensen pakket. Ik maak de eerste schetsen en  plattegronden van jouw ruimte. Aan de hand van alle informatie die ik van je heb gekregen maak ik een moodboard waarop ik de sfeer vastleg.

white table lamp and vase on side nightstand
Gesprek

We bespreken bij jou thuis of online de eerste schetsen en de sfeer. Natuurlijk maken we ook een aantal aanpassingen. Ook bespreken we nog eens de eisen en wensen. Misschien is er inmiddels iets veranderd en kan ik dat nog makkelijk meenemen in het interieuradvies.

Ontwerp

Na ons gesprek maak ik het definitieve ontwerp. Tussentijds hebben we nog contact om vragen of opmerkingen te bespreken. Alle details worden uitgewerkt. Het ontwerp wordt helemaal op jou afgestemd.

een interieur ontwerp in je brievenbus
Eindpresentatie

Het definitieve plan is klaar en we bespreken het samen bij jou thuis. Ik leg je alles uit. Je krijgt het plan op papier en je ontvangt een aantal digitaal document. Nu kun jij makkelijk en vol vertrouwen aan de slag met jouw nieuwe interieur.

Puntjes op de i

Je bent druk bezig met jouw nieuwe interieur, maar je hebt toch nog een klein vraagje. Natuurlijk help ik je dan! We hebben nog een paar keer contact om alles goed te laten verlopen. En wanneer jouw interieur klaar is kom ik het graag eens bewonderen.


Moodboard

Op een moodboard wordt jouw woonstijl vastgelegd. Het bepaalt de sfeer van jouw nieuwe interieur. Door middel van afbeeldingen te combineren wordt er een stijl zichtbaar die helemaal op jou is afgestemd. Het moodboard is het houvast voor ieder interieur.

Kleurenplan

Een interieur kan niet zonder kleur wat mij betreft. De combinatie van kleuren kan een interieur maken of breken. Op het kleurenplan staan de uitgezochte kleuren technisch omschreven, zodat de schilder of behanger weet welke kleur er op jouw muur  of meubel komt. Ook bevat het monsters van de uitgezochte verf of behang.

materialenkaart interieur design hotel suite
Meubel en materiaaladvies

Een mooi interieur bestaat uit verschillende materialen en meubelen. Door een goede combinatie te maken in materialen en vormen komt een interieur tot een geheel. In dit advies worden de meubelen en bijbehorende materialen uitgezocht en in een document vastgelegd. Zo kun jij straks alles makkelijk zelf bestellen.

light bulb on white panel
Lichtadvies

Deze wordt nog wel eens overgeslagen bij een nieuw interieur, maar o zo belangrijk. Want met het licht en armaturen kun je een mooi interieur maken of breken. Bij een lichtadvies krijg je een technische plattegrond met alle verlichting voor jouw interieur. Voor ieder lichtpunt wordt een armatuur voorgesteld met een lichtbron.

Stylingadvies

Met alleen meubelen voelt een interieur soms kil aan. In dit plan adviseer ik de decoratie, planten en accessoires zodat jouw interieur een gezellig geheel wordt. Zo is er ook altijd iets om naar te kijken en dat voelt fijn.

3d ontwerp tekening maatwerk kast
3D ontwerp

Jouw plan in een 3D vormgegeven ruimte. Ik maak in Sketchup jouw ruimte op maat en schiet hier diverse ‘foto’s’ van. Zo heb je een duidelijk beeld hoe jouw nieuwe interieur er straks in het echt uitziet.

Het 3D ontwerp bevat gekleurde afbeeldingen van de plattegrond een aantal wanden en 3 perspectieven en deze krijg je op papier en digitaal als pfd bestand.

white ceramic mug on white paper
Bron Pexels.com
Productoverzicht

Dit document ontvang je bij jouw interieur ontwerp. Hier staan alle uitgezochte materialen en meubelen in omschreven en kun je van hieruit linkjes volgen zodat jij alles makkelijk kunt bestellen