High5 Kinderpraktijk uit Bergeijk breidde uit met een nieuwe vestiging in Veldhoven. Hiervoor heeft Zust Design het huisstijl ontwerp gemaakt. High5 kinderpraktijk bied ondersteuning aan het kind, ouders en leerkrachten bij vragen over opvoeding, gedrag en ontwikkeling door middel van diverse disciplines.

Meer informatie over High5 Kinderpraktijjk op www.high5kinderpraktijk.nl

Voor het ontwerp van de nieuwe huisstijl zijn we voor het logo uitgegaan van wat er al was. Deze is wel wat aangepast en gemoderniseerd. Kleuren en lettertypes zijn uitgezocht en er is een geheel nieuw huisstijl ontwerp voor briefpapier, visitekaartjes etc. gemaakt.


Gevelreclame

Ook moest de nieuwe praktijk beter zichtbaar worden vanaf de straat, dus er is een signing ontwerp gemaakt voor de gevel. Hierbij is natuurlijk het logo gebruikt, maar zijn er ook elementen toegevoegd voor de diverse disciplines die High5 Kinderpraktijk in huis heeft.

Het resultaat: een kleurrijke en goed zichtbare gevelreclame met alle info die nodig is.

Voor
Na

Buiten dat de huisstijl door Zust Design ontworpen is, hebben wij ook in samenwerking met GJ Design uit Veldhoven de beplakking verzorgd. Zo heeft High5 Kinderpraktijk er verder geen omkijken naar gehad. Wel zo fijn!

Meer voor High5 kinderpraktijk.

Naast de huisstijl en signing denken wij ook altijd mee over nieuwe idee├źn en zijn er onder andere ook vlaggen door ons ontworpen.

Binnenkort gaan we ook aan de slag met het ontwerp van de nieuwe website voor High5 Kinderpraktijk.

Ben je na dit verhaal enthousiast geworden voor huisstijl of signing ontwerp door Zust Design, klik dan hier.