In opdracht van Van der Valk Timmerfabriek hebben wij samen met de eigenaresse van Van der Valk Hotel Haarlem Exclusief een totaalplan mogen maken voor het horeca interieur design van de zalen etage op de 2e verdieping. Inclusief het ontwerp van alle maatwerk meubelen zoals de bar en live cooking.


receptie desk maatwerk en ontwerp in messing en steen congress centrum Valk Hotel Haarlem

Het pand van Van der Valk Haarlem was al wat ouder en is in gedeeltes van onder tot boven volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De onderste twee etages waren al door een ander ontwerpbureau gedaan, maar ik mocht het stokje over nemen. Een leuke uitdaging!

Al het maatwerk is door ons ontworpen en door Van der Valk Timmerfabriek gemaakt en geplaatst. Wanneer je naar boven komt, loop je prompt tegen de prachtige nieuwe salesbalie aan. Deze is met de combinatie van steen, messing en hout een ware eyecatcher. De nieuwe keuken en live cooking komt via Rosval. Het materiaal en kleurgebruik van de live-cooking is helemaal afgestemd op de vrijstaande bar in het midden van de break-out. Voor de snelle doorstroom zijn er maar liefst twee dranken buffetten geplaatst. Het is een warm en kleurrijk interieur geworden, met mooie details en een fijne routing. De smalle gang naar de boardrooms is chique maar ook hufterproof en het behang van Arte in de boardrooms is een mooie eyecatcher die goed te zien is door de open structuur van de puien. 

Ben je in of rondom Haarlem op zoek naar een mooie zaal of boardroom voor een meeting met een gezellige breakout, of zoek je een cosy feestzaal met een mooie bar voor bijvoorbeeld jouw droomhuwelijk check deze dan zeker.


maatwerk en ontwerp barmeubel in feestzaal Hotel Haarlem
maatwerk en ontwerp kast in feestzaal Valk hotel Haarlem
maatwerk live cooking buffet Valk Hotel Haarlem
maatwerk ontwerp dranken buffet