Al eerder vroeg Van der Valk hotel Haarlem mij voor hun zalen etage en nu mocht ik ook het interieur ontwerp voor hun Deluxe kamers en suites maken.

Nu was het laatste deel van het ontwerp van architectenbureau Van den Hoeven aan de beurt. Deze nieuwe kamers die in de vernieuwde toren bovenop het hoofdgebouw zitten zijn tot het casco gestript en weer opgebouwd door Hunebouw. Het hotel heeft niet alleen aan de buitenkant een mooi jasje gekregen. Ook de binnenkant is dus flink aangepakt en hebben alle etages een nieuwe indeling gekregen met 3 suites, familiekamers en Deluxe kamers. Sfeervol, open en met een van der Valk luxe en warmte.


Het resultaat: een warme kamer met heerlijk zacht, koningsblauw tapijt met een border van pvc. Het subtiele geometrische roze behang van Arte geeft een mooie tegenhanger daarbij. De door mij op maat ontworpen en door Van der Valk Timmerfabriek gemaakte kast, bedwand, tafel, hocker en tv kast in kastanje en messing geven een luxe accent. De roze veloers gordijnen zijn absoluut licht dicht, voor een goede nachtrust.

Wil je ze zelf in het echt bewonderen? Klik dan hier om bij Van der Valk Haarlem een kamer te boeken. Het hotel is goed te bereiken en is op loopafstand van een van de mooiste binnensteden van Nederland. Wil je langer verblijven? Het strand en Amsterdam zijn ook om de hoek.