Kom binnenkijken in deze kleurrijke en warme woning in Nuenen, want ze kreeg weer een update. De masterbedroom en kinderkamer zouden een groter dakkapel krijgen waardoor er ook ruimte ontstond voor een kleine inloopkast. Ik was dan ook weer erg blij toen ik weer aan de slag mocht voor een interieuradvies in Nuenen bij bloemiste Gemmy en haar vriend Mathijs. We hebben samen de indeling van de kozijnen bepaald en waar er een wand geplaatst moest worden. 


Binnenkijken: slaapkamer particulier woonhuis nuenen nieuw interieur design

De inloopkast moest ook afsluitbaar zijn vanwege een stofallergie. Ik vind hier de louvre klapdeurtjes superleuk geworden en je loopt gemakkelijk in en uit en toch vallen ze altijd weer netjes dicht. Dus de kledingkasten altijd uit het zicht. Voor de inloopkast zelf werd een module van Ikea gebruikt, en samen met het roze wat ook in de slaapkamer weer terug komt is het een fijne en zachte inloopkast geworden.In de slaapkamer was al best wel wat kleur, maar wilden we toch nog iets toevoegen wat het geheel wat zachter maakt. Deze mooie roze kleur van Little Green is het geworden. Ze combineerd super met het behang met scherm bloemen van Karwei.

Voor de kinderkamer hebben we een leuk geel met groen apen behang van Karwei uitgezocht en zijn de overige muren opnieuw wit geschilderd. De oudste kreeg ook meteen een super leuk geel bed. Door de schuinte hebben we het andersom eronder geplaatst om zo wat meer ruimte over te houden en een fijn intiem hoekje te creƫren. Dat slaapt super! Onder het stapelbed is nu ruimte ontstaan om daar een treinzitje te maken waar lekker gekletst en gespeeld kan worden, maar ook supersnel om te toveren is in een extra bed voor logeerpartijtjes. Alle overige meubelen zijn hergebruikt of even een beetje gepimpt, wat natuurlijk super duurzaam is.


En als bonus geef ik jullie ook nog even een blik in de open woonkamer. Dit was een een tijdje geleden gerealiseerd, maar is nog steeds erg mooi!

Wil jij ook zo’n fijn interieur, neem vrijblijvend contact op om te kijken wat voor interieuradvies ik voor je kan doen of kijk even hier.